tisdag 19 augusti 2008

Wermdö´s High Fashion Vincentia flyttar in 18/8

Igår kväll 18/8 flyttade den lilla prinsessan in hos oss. Vi är så jätteglada. Det rådde dock delade meningar om intrycket av den lilla. Buffe hälsade mestadels genom morr och mer morr, som varade in på morgonen dagen efter. Men det går framåt kan jag säga såhär i skrivande stund. De är inte lekkompisar än. MEN Buffe förösker flirta till sig den lillas förtroende så gott han kan genom att duta med tassen och sjunga kvittrande serenader, han är då för söt. Det var nämligen omvänt på morgonen då var det lilltjejen som morrade så fort han kom för nära.
Men hon har ätit, druckit vatten, klöst på klösmöbeln, lekt med vippor o myntapåsen o varit på lådan o verkar ha funnit sig väl tillrätta. En riktig liten spinnmaskin är vad hon är, sov stor del av natten intill mig under täcket. (tror ni man smälter då?) Tyckte lite synd om Buffe på morgonen som inte vågade upp i sängen för vanliga morgongoset. Så jag gick till honom o gosade istället. Vi gör vårt bästa för att ge dem lika mkt uppmärksamhet, både kel o lek. S ingen ska bli sotis på den andre.


Stort tack från hjärtat att vi fått förstroendet Ing-Marie att ta hand om prinsessan. O vill säga varmt tack till dig också Ingrid för Buffe. Vi älskar honom bara mer o mer för varje dag.



Buffe ungefär en kvart innan lilltjejen flyttar in. Albert (om ni finns från tidigare tråd) har också fått en ny kompis - en lila kompis. Lite symboliskt sådär. Buffe vaktar dem båda ovetandes om att lillsyrran är på ingång.




Den här myntapåsen var bara så ljuvlig, jag kommer nog att trivas bra här



Fy sjutton vem är det som har dreglat en massa tjejbaciller på miiiin myntapåse!
Vad är det för jätte jag flyttat in hos? O de påstår att han inte ens fyllt ett halvår ännu.

Kom inte för nära din huligan!


1 kommentar:

Anonym sa...

Oj Oj Oj! Vad spännande! De blir nog snart bästisar :) Ska bli roligt att följa. Kram Elin & Aslan