tisdag 9 december 2008

Nytt foder - betydelsen av en bra vikt

Ny mat har det börjat serveras här hemma sedan igår. Hill's Neutered Young Adult. Både Vinnie och jag tyckte den var smaskens (kanske märkte vi inte ens någon skillnad) matte lät oss prova först o smaka några bitar o blandade sen ut med "gamla" fodret, hon ska fortsätta göra det några dagar så det inte blir för rask övergång.

Matte vägde oss igår för att hålla lite extra koll när vi börjar med nya fodret och nu när vinnie snart ska kastreras också. Så magen hålls i rätt trim och det inte blir för mkt vaddering (hmmpf!) det är faktiskt mest päls.

Jag vägde i.a.f precis 7kg och Vinnie 3.9kg.
Buffe - Min vikt har nu börjat stabilisera sig. Jag har legat kring 7kg den senaste månaden ser matte när hon kollar vikttabellen i datorn så jag ökar inte sådär kraftigt som jag gjorde ett tag, jag gick upp 100 g men de är borta igen, men en personvåg är förståss inte 100% pålitlig. Men det blir nog alldeles utomordenligt bra i slutänden det här. // Buffe

Buffe kan bli riktigt lång när han skuttar efter vipporna! Wohoo! Vi bjuder på lite busbilder tagna på mig för ca 2 v sen.

Spana in morrhåren som står rakt ut (busattack redo)

Här sträcker jag inte ens ut mig helt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Smaskens med ny mat! Julmat?!? :-)
Och så lite träning på det.....Beach 2009!!!

Tass och Kram
Urmatte Ingrid