onsdag 3 december 2008

Baddags igen inför Birkas utställning

Ja då var det så dags igen för Buffe att bada. För vi hade turen att komma med på Birkas uställning på lördag. Då är det Maine coon special och allt. Spännande. Buffe kommer ha Lee Selassa som domare. Vinnies tur o bada blir inte förrän imorrn hon kommer dömas av Anne Köhn.
Hade först itne tänkt lägga upp några badbilder, men Buffe fick verkligen till en del knasigheter så jag kan inte låta bli.
Gos med matte och en kort stund med inpackning
Jag e ju en slickepott, när helst du vill; )
Hulabandula !

Blir det bra såhär?

Vad Vinnie har för sig medan Buffe badar, eller när det är dags att föna.
Helt ovetandes om att det är hennes tur imorrn.



Nu ska vi mysa alla tre i soffan o kolla på Oskyldigt dömd. Husse han är och pluggar, de skulle visst köra 30h maraton, sitta hela natten om det behövdes för o bli färdiga med en grej. De är ju skvatt tokiga. Men vi skickar en liten hälsning till honom här i bloggen om han kollar.

Husse - när du komemr hem o ska sova kommer vi o bäddar ner oss hos dig, biter lite i tårna, slickar lite på örat o lägger en tass på kinden, , går det bra? =)

3 kommentarer:

mooch sa...

VILKA UNDERBARA BILDER!! Vi sitter här och asgarvar (sorry Buffe men du ser bara för rolig ut). Hulabandula-bilden borde du skicka in till Kattforum-s nästa fototävling; "Jag är inte en katt, jag är en ..." och här borde väl "Vingmutter" passa =)

Nospussar och kramar från hela gänget här!

brollekatts sa...

"Lilla" Buffe, du är underbart söt.
Och lär väl bli väldigt stilig och snygg då du torkat.
Lycka till på Birka önskar Brolle Grizzly och matte.

Anonym sa...

*fniss* Sötblöt! Lycka till på utställningen!