lördag 1 november 2008

På visit hos mattes föräldrar - möte med hunden Ludde

I helgen har vi varit på äventyr igen, vi har varit med matte och husse och hälsat på mattes föräldrar. Vi åkte buss på fredageftermiddagen och satt halva vägen var i mattes knä och uppförde oss alldeles utmärkt båda två =) Väl framme fick vi nosa in oss i mattes gamla rum, där vi vistades mest då huset är stort och nytt och det bor en 15½ årig hundherre som vi inte riktigt känner ännu Men som vi fick börja lära känna lite (mer om det längre ner i inlägget).

Buffe - poserar lite
Vinnie - poserar lite hon med (måste ju härma brorsan)

Här ligger jag allt bra


*sniff sniff* Hur kommer jag dit upp?

Det måste ju undersökas när man kommer till ett nytt ställe

Myspys på morgonen


MORGONGYMNASTIK MED BUFFEFörst stretchar vi tassarna lite

Sen stretchar vi "smilbanden" =P

Sen tar vi och solar lite på det
medan lilltjejen tar en morgonblund till...
Opp o hoppa!



DET HAR VARIT EN RIKTIG MYSHELG!


ord är nästan överflödiga...


mer än att ja vi älskar nog varann!

det ska sovas sked minsann...


matte vill också gosa med sin Buff...

MÖTE MED HUNDEN LUDDE
Ludde finsn med i en tråd tidigare när matte och husse bara hade Buffe och hälsade på ute hos Sandras mormor. Visst är han fin, en herre som är mycket pigg trots 15½ år. Bollar är något han älskar liksom att ligga o trycka bredvid en såväl i sängen so mi soffan. Härligt är det också med skogspromenader.


ÅTERSEENDE FÖR BUFFE & LUDDE

Buffe har precis lekt sin nyuppfunan "gömma sig under madrassen-lek" - se bilder längre ner i inlägget) då det är dags att träffa Ludde en stund igen, de har träffats tidigare kvllen innan lite och tidigare udner dagen. De säger inget alls under mötet. Ludde tycker att Buffe är lite läskig dock men finner sig i att han är där i närheten, men tar gärna lite omvägar när Buffe är i samma rum, men är samtidigt jättenyfiken och cirkulerade runt o ville komma närmre o närmre.

Katterna får sniffa på en av Luddes korgar för o bekanta sig med hans lukt

Tittut!

Är han inte älskvärd så säg!


VINNIE & LUDDES MÖTE
Vinnie var vid allra första mötet nere i vardagsrummet, hon i sele i mattes famn och hunden hos husse i famnen. Det var en del morr och fräs i början. Men se bildserien nedan så kom de närmre varandra än matte hade vågat hoppas itne så vi vågade ha dem lösa ihop än, då det är ett stort hus och en ny miljö för katterna. De låg vid ett tillfälle intill varandra och Vinnie gav en slick på Luddes baktass och sniffade lite försiktigt. Men det var lite läskigt när han flyttade tassen för det kittlades nog när Vinnie sniffade på honom.

En sån här korg vill jag hemma den var ju jättemysig !!! *vi hittar Vinnie där flera grr under helgen*








BUSKATTER











MADRASS -BUS
Buffe har vid något enstaka tillfälle krypit under täcket hemma o busat, men nu o helgen vart matte så full i skratt när hon plötsligt fick syn på en bulle som åkte runt på sängen. Vid närmre inspektion är det Buffe som tagit sig hela vägen in under madrassen och lever rövare. Med en snart efterapande "lillsyrra" som man bara ser svansen sticka ut på och snart har hon följt efter in under madrassen





PROMENAD VID VATTNET
Helgen bjöd på så fint väder så matte, husse, katterna & Sandras mamma gick ner mot sjön intill där de bor för en liten promenad och fotostund vid vattnet och en liten brygga. Katterna poserade i träd, på en upp-och nedvänd eka och ute på bryggan och gjorde små strapatser däremellan.
"TASSEMAN"






Har hon verkligen vuxit såhär mycket (!??)
Vår lilla "tiger-brud"


Det var allt från oss denna gång. Men oj det blev ju en hel del. Tror vi la upp omkring hunda bilder...oj så kan det gå.... vår matte är allt knasig.
Nospuss// Vinnie & Buffe

3 kommentarer:

Ing-Marie. sa...

Fantastiskt fina bilder på dem bägge två:-)
Så härligt att de har varandra.
Kram Ing-Marie.

Anonym sa...

Hej Buffe och NosPuss på dej snygging! Jag har lånat ditt foto till min blogg, för din svans är den häftigaste plym jag sett! Hoppas det är ok! Jag skriver såklart vem du är och länkar till din blogg.
TassKram till din sambo med de vackra ögonen!
Wikki bloggkatt

Ing-Marie. sa...

JätteGrattis till dagens fina utställningsresultat för din och min sötnos Vinnie :-)
Hon är fantastiskt fin och jag är så himla stolt.
Kram till er ALLA, Ing-Marie.