söndag 12 juli 2009

Nosbuffaren o Co ska snart vara katt o husvakt

Varför visar vi bilder på dessa katter och deras härliga trädgård? Jo det är nämligen så att jag Nosbuffaren o Vinnie med matte o husse ska få ha både trädgården, det stora huset o katterna till låns i ca 10 dagar. Vi ska nämligen åka dit o bo o vara kattvakt. Buffe lovar att han är den bästa kattvakt man kan tänka sig. Men vi får se hur katterna fungerar ihop, vi tänker ta det väldigt väldigt försiktigt med presentation. Som tur är finns det gott om utrymme med två våningar att vara på och möjlighet att stänga så att vi är separat när ingen är hemma (matte jobbar), på natten eller om det skulle behövas o framförallt i början. Vi vet ju inte riktigt än vad vi tycker om varandra, så det blir säkert kanske en del gruff.
Matte och Buffe ska åka på lite utflykt redan idag o hälsa på o pröva deras trädgård o nosa lite på huset för o se om vi verkar kunna göra oss hemmastadda i miljön. Sen får vi se om det blir akutellt o säga hej till Mille & Zammy idag eller om det är lagom att bekanta sig lite med trädgård o hus bara. Det blir den 27:e juli och ca 10 dagar framåt som vi ska vara kattvakt.
När Zammy & Milles matte & husse åker på semester. Det ska bli mysigt o spännande o bo i stort hus. Vi har ju trivts bra ute hos mattes föräldrar, här kommer ju dessutom möjligheten finnas att komma ut o sniffa lite på egen tass i trädgården utan sele precis som man är men med mattes o husses uppsikt hela tiden såklart..
De två ser ut o ha det riktigt skönt o kunna springa ute i trädgården
bland alla buskar, gräs o träd.

Han ser ju väldigt snäll ut den där Zammy!

Kolla vad härligt med en trädgård man kan springa i!

Undrar om man kommer våga leka med den där STORA katten?
Eller om vi trivs bäst för oss själva jag o Vinnie, det får vi se.
Fast man kanske äntligen kan få en ordentlig brottningsmatch,
Vinnie brottar jag ju ner hur lätt som helst så det är ingen match.

2 kommentarer:

Inkan och Ligan sa...

Lycka till med kattvaktandet ! :-)

Tre katter sa...

Oj vad spännande! Tror det kommer gå kanon och att ni alla blir jätte bra kompisar!!