fredag 30 juli 2010

En liten uppdatering mitt i sommaren

Nu är vi hemma igen efter semester hos mattes föräldrar då Matte och husse har varit två veckor i Egypten. Vi har haft det så bra och blivit ompysslade. Ingen av oss katter har riktigt förstått att pälsen sätter man främst på vintern - här sätter vi vinterrock mitt i sommaren. Buffes krage har äntligen kommit ordentligt och Vinnie hon ser ut som en riktig liten björn *fniss* Goingarna, jag har saknat dem så mycket o det är skönt o vara hemma o mysa med dem igen.













Buffebus så fin i sin härliga krage.






Man blir lite pömsen under semestern
(ja vi har tagit oss ledigt från att vakta strumpor och garderobsmonster de här veckorna under sommaren när matte & husse är lediga)




Det var allt denna gång!
Kanske blir det några bilder på de söta katterna på hotellet i Egypten so mmatte & husse såg på sin resa.

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Det brukar vara bra att vara hos släkten när matte och husse är borta. Det vankas nästan alltid lite extra gott samt obegränsat med gos. Sen är det alltid skönast att vara hemma och allt är som vanligt. Jättefina bilder på er! Nosbuff

Tillemora´s sa...

Ojojoj det måste ha varit varmt för dina pälsklingar i deras vackra pälsar den här sommaren!
Skönt att höra att ni har det bra och mår bra =)
Kram

mooch sa...

Wow vilken krage Buffe har fått... och mitt i sommaren... Zammy sympatiserar grymt för han gör nämligen precis likadant. Mille har dock förstått att man ska ha mindre päls på sommaren och fäller som en tok... Med tanke på att han inte hade så där jättemycket att fälla från början så är det lite lätt intressant ;)

Unknown sa...

Dom är så fina Sandra.
Kram