måndag 24 augusti 2009

Vilken helg! Vinnie nominerad för Best in show även på söndagen


Jag som var lite orolig om vi skulle ta certet eller inte så får Vinnie en kanonbedömning även på söndagen av Lone Lund och blir även nominerad till panel. Får ingen röst idag men vi är supernöjda med dagen ändå o matte är så stolt över sin lilla tjej.
Vi hade ju liksom bara siktet på att ta certet.


Så nu är min gumma stoppad i Sverige, men vi har anmält till Østfoldkatten i Norge den 17 o 18 oktober som vi hoppas komma iväg till tillsammans med Inkan och Vitöra. Vill även passa på att gratulera dem till fina resultat i helgen. Passar även på att gratuelera andra vi känner til lfina resultat mänmner inga fler namn så blir ingen glömd ;)
På hemvägen från utställningen var det en trött dam i transportburen som sov så sött nästan hela vägen. För o sätta igång o busa med Buffe när vi kom hem men först efter en lång tvättsession från honom. Har fått höra från husse att han saknat sin tjej. O letat lite efter henne. Gullebuffis.
Återkommer med bilder men dröjer nog några dagar för vi ska på lite utflykt, först ska vi med katterna till Tobias föräldrar några dagar. Sen kommer vi hem 1-2 dagar och åker sen ut till mina morföräldrar o firar min mormors födelsedag o stannar ett par dagar där. På båda ställena finns lite större chans till mysiga selpromenader i trädgården det blir nog mysigt för katterna. ;)

3 kommentarer:

Tre katter sa...

Jag är också sugen på att åka till Østfoldkatten med Hajen! Har mailat dem för att kolla om det finns platser kvar..

Grattist till nomineringarna!!

Tasskramar!

Rufflan sa...

Stort stort GRATTIS till Vinniegummans fina resultat i helgen!
Så kul att ni "drabbar" Norge i oktober! Ni kommer att få kanonkul tillsammans du och Inkan :-)

Kram kram
Rufflan & Co

Pussa på Buffefisen från oss!

Inkan o Ligan sa...

Grattis igen !
Ser fram mot Norge och tunghäfta på Vinnie.
*skratt*